Nje program i plote i KARCHER - Pastrimi Sistemet

    AGROEFODIA ofron pastrim të sistemeve nga një nga prodhuesit më të madh të pajisjeve dhe sistemeve për pastrimin KERCHER për shtëpi dhe përdorim profesional.

  • •Makina larëse, pastrues Robo presion.
  • •Pluhurave Vlasho dhe pastrim kimik, vakum filtruar ujin.
  • •Pastrues me avull, pranga avull, pastrues dritare.
  • •Sistemet dhe makina për larje dhe pastrim karroca, dhe pastruesit kimike.
  • •Pastrim pajisje profesionale, pastruesit shkalle, makina për brushing dhe lustrim kate, pastrues borë.