Pajisje per bletari

 • Centrifuga manuale dhe elektrike për mbledhjen e mjaltit
 • Grazhd për bletët
 • Qelizat për matricës
 • Stem grilë e plastike dhe tel
 • Mbledhësit e polen
 • Bazat dylli për drones dhe bletëve punëtore

Pajisje mbrojtese ne pune

 • Veshje dhe mushama
 • Këpucë të sigurisë dhe çizme të gomës
 • Helmeta mbrojtëse dhe syze
 • Doreza dhe maska filter
 • Kostume pune dhe tunika
 • Maska mbrojtëse për saldim

Farerat

 • Perime
 • Lule
 • Kullosa dekorativ