Electric Power Tools nga ana e Dewalt programit dhe Makita.

  Electric Power Tools

 • •Stërvitje dhe bateriiski elektrike.
 • •Mulli.
 • •Kosalki kositës elektrike dhe karburantit.
 • •Welders elektrike.
 • •Rradhës mjetet.
 • •Heqja ngjyra.
 • •Saws zinxhir për dru.
 • •Agregatët.
 • •Kompresorë.
 • •Pompa elektrike e ujit dhe karburantit.
 • •Armë bashkim.
 • •Llambat elektrike dhe fenerë bateri.
 • Mjetet hand

 • •Çelësat e kombinuara.
 • •Madhësive të ndryshme dhe llojet e pincë dhe shravcigeri.
 • •Mistri, letër zmerile, fotografi, thonjtë konkrete.
 • •Peshore Wasser, metra, mjetet për matje.
 • •Makazi për fletë metalike, hapëse tub për metalike, plastike, bakrit.
 • •Bisturi, kabllot, brushat çeliku.
 • •Prerje bordet.