logo
ELFE Fabrika e me vizion Vizioni ynë është që të njihet nga të punësuarit, konkurrencës, komunitetit, klientët dhe furnizuesit, si dhe, pleh kompani prodhuese në Greqi dhe në rajonin e gjerë të Evropës Juglindore. Ne parashikojnë të kompanisë si një madhësi që ofron vlera të rëndësishme për aksionarët, të punësuarit dhe natyrisht, klientët tanë.
ELFE Fabrika e cila siguron Qëllimi ynë është për të prodhuar pleh me cilësi të lartë që do të sigurojë rendimentet të besueshme dhe të bollshme. Plehrat që do të mundësojnë prodhuesit të paguajë gjendjen e tij.
I cilesise se larte per cmime te uleta Ne ofrojmë klientëve tanë produkte me cilësi të lartë, duke u dhënë atyre marrëdhëniet më të mira të mundshme mes cilësisë dhe çmimit. Organizata e mirë, Kompania e mirë të menaxhimit dhe shfrytëzimit racional të resurseve, të nxitur përmirësimin e vazhdueshëm në produktivitetit tonë.
Ne preokupohemi per natyren Në prodhimin e plehrave kimike, kompania jonë zbaton të gjitha masat mbrojtëse të nevojshme dhe të jetë në pajtueshmëri me rregullat për mbrojtjen e mjedisit dhe mjedisit. Mbrojtja e mjedisit është një element parësor në çdo gjë që bëjmë.
Kujdesi per punonjesit Kapitali njerëzor është shtylla kryesore e kompanisë sonë. Ne investojmë në njerëzit dhe njohuritë e tyre. Punonjësit që punojnë një mjedis të madh pune. Ne ofrojmë një punë ku ju jeni të respektuar personalitetin e të punësuarit të bazuar në vlerat e drejtësisë dhe mundësive të barabarta. Niveli i lartë dhe angazhimi ynë për sigurinë dhe mbrojtjen e shëndetit të punëtorëve.
Vlerat thelbesore te kompanise Mënyra se si ne punojmë bazohet në profesionalizëm, integritetin dhe besueshmërinë.Integriteti dhe besueshmëria e vlerave tona thelbësore.
Besimi dhe respekti Ndershmëria dhe të hapur të gjenerojë besim dhe besimi i frymëzon respekt. Ne besimin e klientëve tanë dhe furnizuesit. Kompania beson dhe respekton punonjësit e saj.

Plehrat nga industria e fosforit Feed ELFE fermer më të mirë aleat!

Aleati me i mire i fermerit

Çfarë do të thotë plehu i mirë ylli i mëngjesit pleh Industrisë ELFE? Cili është ndryshimi nga plehra të tjera? Siguria dhe të jepnin më të madh? Pjellori më të lartë?

Garantimi i nje fabrike te madhe

Ylli i mëngjesit pleh Industrisë ELFE e cila është prodhuesi më i madh i ylli i mëngjesit pleh në Greqi garanton cilësinë e produkteve të saj.

ELFE vleresojme punen tuaj

Për shkak se puna juaj është vlerësuar në masë të madhe dhe kjo worths sjellë rezultatet më të mira, sigurohuni që ju përdorni pleh është e drejtë.

Kokrra forme sferike

Formën e drithërave është gati sferike e cila lehtëson dekompozim e plehut dhe vendosjen e tij të qetë. Kokrra janë të ngarkuar, ata nuk e thyer lehtë dhe të bëjë pluhur.Siguria dhe Garanci

TypographyÇdo bimë ka nevojë për kushte më të mira për zhvillimin dhe rritjen ekonomike. Sidomos në ditët e sotme kur në tregun botëror kërkon cilësinë e shkëlqyer të kulturave dhe të prodhimit intensiv. Industria pleh për ylli i mëngjesit pleh ELFE prodhon produkte me cilësi të pa efekte të dëmshme për bimët. Është provuar shkencërisht se ELFE plehrave të sigurojë të ardhura më të mirë për hektar.

Yield Madhe

TypographyZgjedhja e pleh e duhur ka një rëndësi të madhe. Për ylli i mëngjesit pleh Industrisë ELFE fermeri modern ofron zgjidhje të plotë për kombinime të përshtatshme plehrave dhe cilësi të avancuar. ELFE kontrollit të cilësisë së përdorimit përfundimtar plehrash, garantojnë cilësi të qëndrueshme të lartë. Zgjedhja ELFE plehu të bërë zgjedhjen më të mirë.

Rritja e Fertility

ColorsPleh nga ELFE kurseni kohë dhe me çmimin më të mirë në treg. Plotësisht të plotësuar nevojat e uzinës dhe për të ruajtur pochvata.Gi pjellshmërisë mbrojtur bimët dhe të bëj më rezistente. Pleh nga ELFE të rritur produktivitetin dhe cilësinë e produkteve. ELFE është aleati më i mirë i fermerit!