logo
Fuqia e fermeritAgroefodija 10 vjet ka qenë vazhdimisht i njohur si një ekspert në produktet e plotë dhe të shëndetshme me cilësi të lartë të ushqimit. Zgjedhje të besueshme dhe të vetëm për të gjitha kërkesat tuaja të lashtave. Grarantirano najviskoi padyshim jep dhe cilësi më të mirë.
Cilësia dhe jepnin të pasurQëllimi ynë është për të gjetur produkte të reja dhe për të ofruar një shërbim profesional që do të ndihmojnë klientët tanë për të prodhuar produkte të cilësisë.. Pleh ELFEPleh të cilësisë që do të mundësojë prodhues të punës së tyre të paguar. Ndihmë dhe këshilla në përdorimin e tyre në kulturë. Frymëzuar nga natyraAjo është projektuar për t'ju ndihmuar të prodhuar një të pasur dhe më të mirë të prodhojë cilësi të Agroefodija ju ofron prodhime cilësore me çmime më të ulët. Ne garantojmë të korrave të pasurUshqimi lashtat tuaj para dhe gjatë zhvillimit të tyre. UshqimUshqim i cilësisë me shtesa vitaminë-minerale, premixes për të gjitha llojeve dhe kategorive të kafshëve. Unike në rajonNë tregjet Agroefodija do të gjeni se ka nevojë për bujqësinë. I vetmi vend ku ju do të gjeni një gamë të plotë të ndihmave për bujqësinë.
Fuqia e fermerit1 Cilësia dhe jepnin të pasur2 Pleh ELFE3 Frymëzuar nga natyra4 Ne garantojmë të korrave të pasur5 Ushqim7 Unike në rajon6

1Produkte per fermeret.

2Produkte per fermeret e qumeshtit.

3Produkte per klientet e tjere.


Mire se vini ne faqen e internetit AGROEFODIA

Permbajtja ne kete faqe kerkon nje version i ri i Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sipas Hesiodit , zamjodelecot mund të jetë i suksesshëm vetëm nëpërmjet ekzekutimit të gjatë dhe të rregullt të detyrave të përditshme që janë pjesë e jetës së tij . Epike e Hesiodit ( Punon dhe ditë) është dëshmia më e hershme e një lloji të chovekoj kohë do të dominojnë antropologji Greke gjatë shekujve , dhe është në njeriun bozhniot . Pra ,përpunimi i vendit është respektimi i rendit hyjnor.

Sot fuqia e fermerëve për të prodhuar me cilësi shumë të mirë dhe është gjithashtu një tipar i fesë dhe i meritë e madhe AGROEFODIA se ka për të ofruar cilësi iovozmozhi fermerit dhe shpejt drejtimin punën e përditshme fermë .


Ajo qe ne ofrojme

Tregjet e АGOREFODIA kanë një varg prej rreth 5.000 produkteve që janë vazhdimisht evoluon dhe janë të ndarë në tri kategori:AGROEFODIA POWER FERMER!