Pas fekondim prodhimet bujqesore - Vineyard
V R E S H T
Fruta cilësi të mira me pleh ideale

Kërkesat ushqyese të vreshtit përfaqësojnë një gamë të gjerë, sepse varet nga shumë faktorë, nga të cilat najglavnati ndryshme, llojin, sasinë e kulturës burimeve kvalitetivi karakteristika të dëshiruar se kapitulli i përdorimit përfundimtar të rrushi (tavolinë, verë), klimatike dhe faktorëve të tokës dhe novodnuvanjeto fundi. Sasitë elemente ushqyese që janë të ndarë nga toka e proizvodstovot vreshtave janë dhënë në tabelën e mëposhtme, por vetëm tregues i nevojave aktuale të fekondimit vreshtave.


Pranimi i elementeve ushqyese të vreshtit
Hapni rrugënPound për hektarë në vit
(ton / hektarë).NITROGEN (Ν)PHOSPHORUS (Ρ2Ο5)CALIUM (Κ2Ο)MAGNESIUM (MgO)CALCIUM (CaO)
0,7-2,52,2-8,40,5-3,54,1-14,80,6-2,52,8-20,4

Vresht Speciale osetilivost tregon një mungesë të magnezit (thatë mbrapa) dhe elementet trafopenii mirkohranlivite hekur dhe bor. Problemi mund të shkaktojnë një mungesë të zinkut. Kërkesat ushqimore janë më të larta se distancimi i ushqyesve nga rrushi, sepse ato përmbajnë nevojat ushqimore dhe humbjet e pashmangshme.


Kërkesat Gjubrivni kg vresht / hektarë në vit
varieteteveNITROGEN (Ν)PHOSPHORUS (Ρ205)CALIUM (Κ20) MAGNESIUM (MgO)
tryezë 15-206-1018-226-8
Verë8-155-812-164-6

Sugjerime për fekondim

E L F E dhe për të përmbushur të gjitha nevojat për fekondim , janë futur në vend të bimë që rritet hardhisë nga llojet tradicionale në një seri të llojeve të veçanta të plehrave kombinuar cilësinë kokrra imazh, të pasur me magnez dhe micronutrient elementeve . Këto plehra themelore janë plotësuar nga të nevojshme në rast të sipërfaqes azotit fekondimit . Për fekondimit nga rënie IFGJ propozuar seri në plehra dorastvorlivi POLIFERT në programet e duhura . Së fundi , për parandalimin dhe trajtimin e trofopenija ( mungesa ) e hekuri , bor dhe zinkut plehrave nga seri mikrohranlivo NUTRAKTIV .Fekondim Fillore
Lloji i plehraveDozim (kg / hektarë) shënim
COMPLIFERT (10-10-20-(15)+4MgO+microelements)60-80Zgjedhja e llojit dhe dozen e plehrave në bazë të vreshtit specifike usluvi.
MAGNIFERT(14-7-14-(12,5)+5MgO+microelements)50-100
MAGNIFERT (12-12-17-(13)+2MgO+microelements)60-120
POLIBOR (12-12-18-(12)+0,5Β+microelements)60-80
ORGANOFERT 8 (8-10-14-(11)+ 15% +microelements)80-100
ORGANOFERT 12 (12-12-12-(15)+ 10% +microelements)60-80
11-15-15-(14)60-120
MASTERKALI (0-0-30+10MgO+18S)
Sipërfaqja Fertilization
AMMONIUM NITRATE (34,5-0-0+0,5MgO)15-30Tretshme në ujë.
AMMONIUM NITRAT (33,5-0-0)15-30 Varësisht nga nevojat lokale.
CALCIUM AMMONIUM NITRAT(26-0-0)20-40
NITROKAN (27-0-0+4MgΟ+0,2B)20-40

Rekomandoni fekondimin e cila do të japë frytin e me cilësi të shkëlqyera për yield-eve më të mëdha. Shpërblimi më i mirë për përpjekjet tuaja.