Nje program i plote i AGRODRIP - Sistemet e ujitjes

    AGROEFODIA është përfaqësues i produktit AGRODRIP SA Greqia Shumica e produkteve për mbrojtjen e sistemeve të ujitjes për rajonin. Sistem të plotë për të ujitjes pikoj, pjesë dhe pajisje për ujitje, hoses, filtra dhe të gjitha pajisjet për të drejtojnë dhe kontrollojnë ujin në oransherii tuaj.

  • •Sprinklers mikro.
  • •Spray sistem në formë pluhuri.
  • •Pajisje Micro.
  • •Shiringë, pika, Mystery, rregullatorët, filtra.
  • •Bëni drejtimin dhe kontrollin e ujit.