Pajisjet e fermes kane te bejne me prodhimin e qumeshtit.

 • •Sistemet për lopë qumështore.
 • •Sistemet për mjeljes dele.
 • •Sistemet për mjeljes dhi.
 • •Makina mjeljes Mobile.
 • •Komponentet në makina mjeljes që mund të ndryshojnë.
 • •Komponente silicone..
 • •Komponente gome.
 • •Hoses.
 • •Teknologji vakum.
 • •Pajisje dhe mjete për zbulimin e mastitë në kafshët e fermave (lopë, dele, dhi).
 • •Higjena në kafshë.
 • •Pajisje për dezinfektim.
 • •Pompat për dozimin.
 • •Teknologji vakum.
 • •Pastrimi dhe higjiena e sisë në lopë, dele dhe dhi.
 • •Agjentëve të veçanta pastrimi sisë.
 • •Dezinfektimi pas mjeljes për të parandaluar mastitë.

Pajisje per pajisjet e fermes pulave per pula, pulat, lepujt, derrat, gica dhe te vicave.

 • •Grazhd dhe waterholes për viçat, delet dhe dhitë.
 • •Grazhd dhe waterholes për pula dhe chicks.
 • •Sisteme të automatizuar për të ushqyerit dhe të pijshëm tepruar.
 • •Sistemet e automatizuara të ventilimit.
 • •Automated systems kafaz.
 • •Inkubatorë për vezë për amatorë dhe profesionistë.
 • •Fallco për derra.