Fortesi dhe me cilesi te larte

Materialeve të zgjedhura me kujdes të para të kombinuara me një teknologji të vërtetë është e vetmja mënyrë për të prodhuar të mbuluar të ngurta dhe të lartë të cilësisë për serra.

Daios Plastics S.A.

sample

Petë Polietilentskata Agroefodija ofron është prodhuesi më i madh në Greqi DAIOS Plastikë rezistente ndaj ndikimeve negative dhe e keqe.

  • •Filma me cilësi të lartë.
  • •Filma specializuara dhe të pronarit.
  • •Filmat për përdorim industrial dhe të përgjithshme.
  • •Filmat për tharje duhanit.
  • •Filma thermophilic për shalqi, shalqi, domate.
  • •Filma errët për shalqi, shalqi, domate.

Mbrojtja nga rrezatimi UV

Rrezet e diellit ose UV rrezatim eshte nje nga faktoret negative qe ndikojne dhe te cojne ne demtimin e pokrivka. Sepse polietileni ne pergatitjen e fleteve polietileni shtohen anti oxidant aditiveve per te mbrojtur e mbuluar nga rrezatimi diellor demshme.

Perhapja e drites.

Tipike per kete filmave eshte se kur rrezet e diellit duke kaluar nepermjet saj eshte e shperndare ne menyre te barabarte. Duke reduktuar keshtu vende te shaded ne sere, i cili rrit fotosintezes ne bime.

Anti Mjegull

Ne mengjes heret ose pas perendimit te diellit, si rezultat i avullimit te tokes dhe bimeve eshte efektivisht blurring sere. Ky lloj i filmave pengon ose redukton formimin e mjegull.

Kunder rrjedhje.

Per shkak te temperaturave te larta dhe te avullimit rezulton te tokes dhe bimeve brenda sere krijon veses ne brendesi te kapakut polietileni. Pikat Dew shkaktojne perhapjen e semundjeve ne bimet dhe te ulin depertimin e drites ne oranshzherijata. Ky lloj i filmave te mbrojtur nga bie pikat ne bime. Keshtu nevoja per pesticide do te reduktohet dhe te lehta pprodiranjeto do te rritet me 15%.