Shperndarjes (import-eksport) e dritherave

AGROEFODIA shperndarja behet shpengim dhe te import-eksportit te dritherave:

  Kohët e fundit theks i punës është blerja dhe shitja e drithërave nga Maqedonia, Greqia, Serbia, Bullgaria dhe më gjerë.

 • Sojë.

 • Gruri.

 • Misri .

 • Elb .

 • Drithëra të tjera .


Proteina dhe Lecithin

sample

  Nëpërmjet procesit të nxjerrjes së soje dhe lulediellit, ne ofrojmë produktet e mëposhtme për të ushqyer:

 • Ushqim të lartë proteine modifikuar gjenetikisht sojë .

 • Proteina të ulët foragjere sojë të modifikuar gjenetikisht .

 • Ushqim të lartë proteine modifikuar gjenetikisht sojë .

 • Proteina të ulët foragjere sojë të modifikuar gjenetikisht

 • Foragjere luledielli .

 • Luledielli në fishekëve feed.

 • Lecithin thata

 • Proteinat e mësipërme janë në dispozicion në sasi të mëdha dhe në qese PP Thata Lecithin është dorëzuar në kamionë me tanke , enë IBC dhe fuçi .


Drithera

sample

  Import - eksportin dhe shpërndarjen e drithërave të mëposhtme :

 • Soft terren grurit ( të gjitha kategoritë në dispozicion ).

 • Feed gruri.

 • Durum gruri ( të gjitha kategoritë në dispozicion ) .

 • Misri .

 • Elb .

 • Në fishekëve alfalfa ..

 • Krunde gruri .

 • Produkteve të mësipërme janë në dispozicion në sasi të mëdha dhe në qese PP .


Ushqim per qente dhe macet

Ushqim per qente dhe macet - Bono

sample KSK Bono s.r.o. është një prodhuesi kryesor i ushqimit të përkëdhelur nga Republika Çeke. Procesi i prodhimit është kryer nën mbikqyrje të vazhdueshme nga ana e administratës shtetërore Veterinar të Republikës Çeke dhe subjekt i kontrollit nga ana e Institutit Qendror për Mbikëqyrjen dhe Testimi në bujqësi në Pragë , në mënyrë që të respektohen kushtet e rrepta higjienike . KSK Bono s.r.o. gjithashtu ka një certifikatë të cilësisë , zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e ushqimit të thatë dhe të sterilizuar për qentë dhe macet , sipas CSN EN ISO 9001:2000 . KSK Bono s.r.o. posedojnë një certifikatë ndërkombëtare për ushqim ( IFS ) standard.


Ushqim per qente dhe macet - Lucky

sample Lucky manar ushqim me prejardhje nga Greqia është projektuar për të plotësuar nevojat ushqyese të gjitha kafshët tuaja pa kërkuar shtojcave ushqimore . Ata janë ushqim të plotë dhe të balancuar , të pasura në ushqyesve . Për prodhimit Lucky ushqimit të përkëdhelur të përdorni materiale të cilësisë së lartë të para . Që ka shumë liqene nuk përdor preservatives ose aditivëve të tjera kimike . Pajisur plotësisht me një laborator për kontrollin e cilësisë dhe të stafit me përvojë për të ushtruar kontroll të rreptë të lëndëve të para dhe produkteve finale në mënyrë të vazhdueshme , në përputhje me standarde të cilësisë ISO 9001 në mënyrë që të sigurojë ushqim me cilësi të lartë manar.


Ushqim per qente dhe macet - Viozois

sample VIOZOIS SA një kompani greke prodhimin e ushqimit të kafshëve dhe ushqim manar . Modernizimi i makinerive dhe pajisjeve për prodhimin dhe blerjen e certifikatave të cilësisë , VIOZOIS SA arriti të konsolidojë pozitën e saj si një nga kompanitë kryesore të prodhimit të ushqimit të kafshëve në Greqi . Produktet e kompanisë kanë fituar një reputacion për cilësi të lartë dhe produkteve të shijshme , duke shërbyer klientëve në një gamë të gjerë të nevojave . Nga mbarështuesve profesionale të prodhimit blegtoral , fermerët e qumështit të cilët kërkojnë partner të besueshëm në biznesin e tyre , për individët e zakonshëm që duan ushqim të shëndetshëm për kafshët e tyre .


Ushqim per qente - Vigor

sample Prodhimi Vigor Ekompanija e ushqimit manar nga Greqia. Forcë tërësisht t'i plotësojë nevojat e qenve dhe maceve tuaj me ushqim të balancuar dhe të shijshme.