Kategori pleh

UJI I SHPEGUJESHEM PLEH

Karakteristikat kryesore të ELFESTAR ELFESTAR PREMIUM.

• 100% i tretshëm në ujë

• Trego përçueshmëri ulët dhe kripërat papërfillshme ngarkesës.

• Ideal për aplikim me gjethe (gjethe), ose për solubility jashtëzakonisht të madhe vodonagjubruvanje.

• Të gjitha këto lloje të plehrave gjurmët e pushimit kaltërosh në tokë që ndihmojnë të kontrolloni hi e pluhur ose vodonagjubruvanjeto.

Llojet e plehrave tretshme ne uje AGROEFDODIA ofron:

ELFESTAR
  Urdhër
PDF broshure
ELFESTAR
  Urdhër
PDF broshure
ELFESTAR
  Urdhër
PDF broshure
ELFESTAR
  Urdhër
PDF broshure

ELFESTAR PREMIUM
  Urdhër
ELFESTAR PREMIUM
  Urdhër
ELFESTAR PREMIUM
  Urdhër
ELFESTAR PREMIUM
  Urdhër
CALIUM PHOSPHATE
  Urdhër
CALIUM NITRAT
  Urdhër
CALIUM NITRAT
  Urdhër


Plehrave Vodorastvorlivite janë të paketuara në qese i papërshkueshëm nga uji të cilësisë më të lartë dhe të vijë në pako të 25 kg. Plehra Vodorastvorlivite EELFESTAR PREMIUM janë të paketuara në qese i papërshkueshëm nga uji të cilësisë më të lartë dhe të vijë në një paketë prej 2 kg. dhe 15 kg.